Farcellet Muntanya i Natura

 

FELICITAATS!! :D :D :D

El farcellet que més et complementa com a cap és el de Muntanya i Natura!!

Ets una cabreta! T’agrada emportar-te la teva unitat a voltar a fora del cau, fer campaments i descobertes a l’aire lliure, que surtin de la ciutat, experimentin amb la natura i aprenguin a respectar la vida!

 

 

Per poder treballar la muntanya amb l’agrupament a través de la pedagogia, des del AEiG Antoni Gaudí, comparteixen el seu Projecte Educatiu de Muntanya (PEM), que us pot ajudar molt per establir objectius clars i adequats a totes les unitats!

–> Projecte Educatiu de Muntanya:

 

Segur que ja en saps un munt del que cal tenir sempre present per anar segurs amb un grup, però com que sempre es pot millorar, aquí us deixem uns enllaços que de ben segur et seran útils!

–> Indicacions per anar de ruta en grup: 

indicacions per ruta

 

Una nit d’estiu de campaments, o fent un bivac és molt fàcil contemplar les estrelles i fins i tot la via làctea des dels racons apartats de la contaminació lumínica on solem anar amb les nostres unitats.

Si a més, voleu iniciar-vos en l’astronomia i buscar la Estrella Polar, l’Ossa Menor i l’Ossa Major, aquí us deixem uns trucs per detectar-les des d’allà on estigueu!

descoberta astronomia

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *