Fitxes excursions

 

Juntament amb l’Equip Muntanya de la Demarcació, hem preparat aquestes fitxes per tal de que sigui còmode i pràctic compartir excursions.

Les fitxes han estat fetes a partir de les del dossier de campaments amb la idea de que siguin compatibles amb el mateix dossier en cas d’utilizar una ruta trobada al Farcell.

Hi ha la fitxa d’excursió curta d’un dia, i la d’excursió llarga o travessa. A les fitxes, trobareu els mateixos camps que ja trobeu a les del dossier i el funcionament és el mateix que amb el dossier de campaments. És a dir, que per les travesses, s’ha de fer una fitxa per cada etapa, detallar allotjament, etc.

També trobareu un enllaç a Wikiloc per tal de poder marcar la ruta a la pàgina web, guardar-la al perfil i així, linkar-la a la fitxa que m’enviareu. M’he creat un perfil jo mateix a Wikiloc per tal de que sigui el mateix per a tothom. Trobareu usuari i contrasenya als documents que trobareu a continuació.

Per acabar, un cop tingueu les fitxes preparades, envieu-me-les a farcelldcc@gmail.com i les publicaré a la web.

EXCURSIÓ CURTA: per excursions d’un dia. –> IMPORTANT: esperem que cada agrupament enviï 2 o 3 excursions d’un dia que es puguin fer pel seu entorn perquè quan vinguin agrupaments de sortida, tinguin excursions per fer.

EXCURSIÓ LLARGA: per travesses, rutes, etc –> si aquest estiu alguna unitat fa una travessa guapa, envieu-nos la ruta i la penjarem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *