Jocs amb globus

 

Jocs varis amb globus:

Unitats: totes.

Objectius:

–          Treballar en equip.

–          Estar atent i millorar la coordinació.

Desenvolupament:

Joc 1: Aquest jos s’ha de fer en un lloc tancat i sense corrent d’aire. S’agafen tres globus per persona i es tiren enlaire, i s’intenta que CAP no caigui a terra.

Joc 2: El “tren dels globus”. Es fa un tren o cuc de persones; tots els nens i nenes es posen en fila i entre cada nen i nena hi ha un globus, que només es pot aguantar per l’esquena del de davant i per la panxa del de darrere. Tothom ha de fer el que faci el de davant.

Joc 3: “Abraçada explosiva”. Es posa un globus dins la samarreta, en contacte amb la panxa, i s’abraça amb força a una altra persona que també porti un globus dins la samarreta per aconseguir que els globus esclatin.

Joc 4: Tothom té un globus, i s’ha d’aconseguir fer-lo esclatar assentant-s’hi a sobre.

Joc 5: Es lliga el globus a un cordill, i el cordill al peu. Es tracta de fer petar els globus dels altres xafant-los, però intentar que no et xafin el teu!

Joc 6: Guerra de globus: picar amb els globus però evitant de fer mal.

Joc 7: Es fan equips. Cada equip té un nombre limitat de globus. L’objectiu del joc és que no et petin el teu globus però aconseguir petar els dels altres equips. Quan a un nen se li peta el globus tornar a la seva base i el reemplaça per un altre del que tinguin allà. Si un equip es queda sense globus ha perdut. Es juga en un bosc o similar, perquè els nens i nenes es puguin amagar.

Material: globus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *