Pàgines web d’interès (Equip Natura)

 

Pàgines web d’interès

L’Equip Natura de la Demarcació està creant un recull de pàgines web d’interès perquè els caps puguem tenir recursos sobre hàbitat, rutes, sostenibilitat, consum responsable…fàcilment a l’abast. Aquí us deixem el què ens han preparat:

Recursos

–          Hàbitat: http://www.xesc.cat/habitat/ Guia d’activitats per a l’Educació Ambiental.

–          13 itineraris i 31 propostes: http://www.13itineraris31propostes.scea.cat/ La Societat Catalana d’Educació Ambiental proposa 13 itineraris per gaudir d’experiències individuals i en grup (família, amics, companys de l’escola, del cau o de l’esplai) per indrets amb un encant paisatgístic elevat, per gaudir d’aquells espais on la tranquil·litat, el silenci, l’aire pur i net són les característiques més rellevants. I 31 propostes per visitar sis grans àrees geogràfiques (Pirineus, Prepirineus, Serralada Transversal, Sistema Central, Prelitoral i Litoral), per conèixer els seus valors patrimonials i socials, rutes a peu per a l’observació de flora i fauna, exploració de paisatges i ecosistemes d’una bellesa singular, dels quals tots en formem part.

Associacions/Entitats

–          Societat Catalana d’Educació Ambiental: http://www.scea.cat/ Associació creada l’any 1985 per tal d’impulsar una educació renovada que contempli la problemàtica socio-ambiental i alhora contribueixi a formar ciutadans capaços d’analitzar-la i de donar-hi respostes. Dels seus inicis ha impulsat projectes de treball compartits, interdisciplinars i distribuïts per tot el territori català.

–          Associació per a l’estudi de natura de l’Anoia: http://www.aena-anoia.org/index.php Associació que estudia i divulga les espècies vegetals i animals, el paisatge i qualsevol altre valor relacionat amb l’entorn natural de l’Anoia.

–       Meandre (Manresa): http://www.meandremanresa.com/ Associació per a la preservació del patrimoni natural de Manresa, és una entitat  sense ànim de lucre legalment constituïda a Manresa l’any 2006.

Parcs Naturals de Catalunya

http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/ Web que recull tota la informació sobre els Parcs Naturals que hi ha a Catalunya (agenda d’activitats, itineraris 3D, serveis i tràmits, etc.)

Coneixença de l’entorn

http://ichn.iec.cat/Bages/principal.htm

Sostenibilitat

…AVIAT…

 

CONSUM RESPONSABLE

…AVIAT…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *